Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Regény

A boszorkánymedál

A boszorkánymedál

A majdnem meghaltak

5. fejezet

2017. december 25. - schriftstellerin

Dóri hétvégéjének maradékát beárnyékolta a boszorkányos élménye. Dühös volt Lysandrára, de legfőképpen magára. Hogy is mehetett el egy ilyen teremtéshez? Mégis mit várt? Hogy valami értelmes sül ki ebből az egészből? Utólag jutott eszébe, hogy a medálon látható jelekről nem kérdezte meg végül Lysandrát. Teljesen elvitte a beszélgetést a medálban szunnyadó esetleges erővel való ijesztgetés. Azután már nem volt sok kedve tovább maradni és faggatózni... Hülye boszorka! Az is csak később merült fel benne, hogy egyáltalán honnan tudta Lysandra, hogyan néz ki a szegedi boszorkányok medálja. Lépcsőházi gondolat, persze, de ott mintha elhagyta volna a máskor annyira éles esze, pont csak azokat a dolgokat nem kérdezte meg, amelyek igazán érdekelték. A boszorkányok medáljáról ő maga semmi konkrétumot nem talált a netes keresés során, de még utalást sem arra, hogy valahol lenne róluk leírás. Lysandra honnan szerezte az információit? És mit csinált a másik szobában, amikor magára hagyta? Onnan visszajőve mondta, hogy a medál olyan, mint a legendában lefestett talizmánok. Beszélt valakivel? Vagy utánanézett egy titkos boszorkányenciklopédiában? A lány megrázta a fejét, sosem fogja megtudni, mert ezért ugyan nem keresi fel újra Lysandrát!

Dóri takarításba ölte rosszkedvét, azt remélve, hogy a monoton munka elvonja a figyelmét a medálról. Sose gondolta volna, hogy a kád kisikálása terápiás hatású lehet, de kifejezetten jót tett neki a fizikai lefáradás.  Lindust sem hívta fel, úgy érezte, csak felkavarná magában a kellemetlen érzéseket, ha újra elmesélné a találkozást a boszorkánnyal. Ráér ezzel a következő héten, amikor már lehiggadt kicsit. A medált visszatette az ágya mellé a dobozba, és nem is akart foglalkozni vele egyelőre.

5_fej.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://boszimedal.blog.hu/api/trackback/id/tr9413524223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása