Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Regény

A boszorkánymedál

A boszorkánymedál

Egy okkult bálvány neve és a kígyó héberül

7. fejezet

2018. január 05. - schriftstellerin

Hogy miért épp az usztrászana közben villant be ismét a csuklyás idegen képe, arról fogalma sem volt Dórinak. Talán a pózban kitárulkozó ágyék miatt? Különös, milyen érzéseket kelt a jóga, csodálkozott a lány.  Vagy a kiéhezettség teszi? A csuklyás idegen nappal inkább bizsergető emlékeket idézett, kevésbé volt ijesztő, mint álmaiban. Igen, határozottan kiéhezett vagyok, gondolta Dóri. Hetek óta semmi szex, ez megviseli az embert, és a terem intim hangulatában, a tompított fények között igazán könnyű másra sem gondolni, mint a szexre.

Persze az öltözőben látott sok pucérság sem segít, még akkor sem, ha nem vagyok leszbi. Kicsit nevetett magán, hogy ezt milyen kategorikusan ki tudja jelenteni, pedig az egyetlen „olyan” afférja épp itt kezdődött, ebben a stúdióban. Egy pillantással indult, amit a másik lány vetett a mellére az öltözőben, aztán a cinkos vigyorral folytatódott, amivel Dóri szemébe nézett. Pedig ilyen helyen, kényelmetlen közelségben egymáshoz, mindenki kínosan ügyel, hogy ne is nézzen a másikra. Elég egyértelmű volt hát, hogy nem véletlenről van szó. Titokban azért neki is feltűnt Gréta korábban, a kerek mellével és a még annál is kerekebb popsijával, sima combjával. Aztán egy hét hét múlva ő már épp végzett, amikor Dóri befutott. A zuhanyzóból jött, és az ajtóban lecsúszott róla a törölköző. Önkéntelenül az ágyékára tévedt Dóri tekintete, a világosbarna, szépen formázott szőrre a zárt nagyajkak fölött.

7_fejezet_2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://boszimedal.blog.hu/api/trackback/id/tr3213552301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása