Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Regény

A boszorkánymedál

A boszorkánymedál

A történet előzménye egy messzi, messzi évszázadban...

2017. december 05. - estrella_

Szeged városa, 1729. Böjtmás havának 8. napja

 

Sára az utcáról behallatszó kiabálásra eszmélt. Ájulásszerű, álomtalan álmában nem érezte, hogy fázik, most azonban dideregve húzta össze mellén vékony kendőjét. Ujjai nem akartak engedelmeskedni, a törések persze meggyógyultak már, de nem jó helyen forrtak össze a csontok, girbe-gurbán, nehéz volt velük fogni. No hiszen, orvosdoktorok nem járnak a tömlöcökbe, főleg nem halálra ítélt boszorkányokhoz!  És hideg volt, kegyetlen hideg, ruhának nem nevezhető rongyai alig adtak valami melegséget, meggyötört végtagjait szinte nem is érezte.

– Eltakarodsz innét azzal az ördög fattyával együtt! – üvöltötte egy mély férfihang a szekerek kerekének nyikorgását túlharsogva.  – Hát csak nem bírja ki a sátánfajzat, ide hordatja a porontyát is folyvást, hogy nincs az istenfélő embereknek nyugodalma! Tán téged is a boszorkány mellé kéne vetni a …

szeged_varosa-1.jpg

szeged_varosa-2.jpgszeged_varosa-3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://boszimedal.blog.hu/api/trackback/id/tr4813439057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása