Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Regény

A boszorkánymedál

A boszorkánymedál

Mit ásott ki a kutya?

1. fejezet

2017. december 07. - schriftstellerin

Szeged, napjainkban

A kertkapu kicsit nehezen záródik, mondta Linda, mielőtt elment otthonról. Dóri most mégis kicsit kétségbeesetten állt ott, kezében a pórázzal, aminek a végén Ischler már türelmetlenül ugrándozott. Bárhogy rángatta a lány a kilincset, nem talált olyan helyzetet, ahol a kulcs elfordult volna a zárban.

– Most mit csináljak? Mondd meg! – nézett a labradorra, aki a farkát csóválva nézett vissza rá.  -Persze rendszerint nem neked kell bezárnod a kaput, mi?

Dóri szétnézett az utcán. Sehol senki, aki segíthetne neki. Viszont azt sem látja senki, ha nyitva marad a zár. Talán megkockáztathat fél órát, amíg a kutyával sétálnak egyet az ártéren. Feltéve, ha Ischler jól viselkedik, és nem szökik meg tőle, mint előző nyáron, bár akkor még bolondos, növendék kutya volt.

Amíg fel nem értek a töltésre, nem engedet el Ischlert, valahogy jobban érezte magát, ha közvetlenül maga mellett tudhatta a kutyát az oda vezető úton. Nem mintha a labrador különösebb védelmet jelentett volna a jórészt néptelen és elhagyatottnak tűnő, telegraffitizett épületekkel pettyezett területen, amin át kellett menni, ha az ártérre akartak jutni.

A síneknél gondosan meg kellett állni, sem sorompó, sem fényjelzés nem védte az áthaladókat. Máglya sor. Miféle utcanév már ez? – suhant át a lány agyán. Sőt, ez nem is utca, a Walking Dead bármelyik részét le lehetne itt forgatni, olyan lepusztult és kísérteties a környék. Gyorsan szedte a lábát, hogy túljusson rajta, az erdő hívogatóan zöldellt a gát túloldalán, mintha ott a biztonság várná.

 

1_fejezet-1.jpg

1_fejezet-2.jpg

1_fejezet-3.jpg

1_fejezet-4.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://boszimedal.blog.hu/api/trackback/id/tr6613452995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása